За нас

„Лаборатории Русев“ е най-голямата частна компания в България, включваща в себе си медико-диагностични центрове за образна диагностика, намиращи се в най – големите градове на страната, като по този начин са на разположение на пациентите от всички здравни региони.

С повече от 20г. опит в използването на МРТ, КТ и конвенционална рентгенова техника, предлагаща пълния диапазон от образни изследвания, „Лаборатории Русев“ са първи и единствени в използването на уникална за България обща система за архивиране и пренос на образи (PACS) syngo/ plaza, което дава възможност за непрекъснат обмен и съхранение на данни между центровете.

„Лаборатории Русев“ използват най-високо технологична и качествена апаратура на немския лидер в тази област Siemens Healthineers.

С гордост може да отбележим, че „Лаборатории Русев“ разполага не само с най- добрата и високо качествена апаратура на територията на България, а и работи с едни от най-добрите специалисти в сферата на образната диагностика.

В „Лаборатории Русев“ се сблъскваме ежедневно с различни човешки съдби и всеки пациент е от особено значение за нас. Изключително високите ни стандарти се утвърждават чрез невероятния професионализъм и етика, с които работи нашият екип.

За компанията

За нас

ДИАГНОСТИКА НА СЪРЦЕ
This is default text for notification bar