Консултанти

Д-р Георги Дамянов е ортопед-травматолог, чиято дейност е свързана с лечение на заболявания и травми на опорно-двигателния апарат. Д-р Дамянов е изпълнителен директор на СБАЛТОСМ „Проф.Д-р Димитър Шойлев“ ЕАД – една от водещите клиники в лечението и превенцията на спортни травми, акредитирани от FIFA.

 

На 1 септември от 15:00ч започват консултациите при Д-р Г.Дамянов!

 

Д-р Георги Светломиров Петров е специалист неврохирург, завършил медицина в МУ  „Пловдив“. Работи в Клиника по неврохирургия на УМБАЛ „Света Анна“ София и  МБАЛ „Пазарджик“ от повече от 10 години. С изключителен опит в спиналната неврохирургия – дегенеративни, травматични и неоплазмени болести на гръбначен стълб и гръбначен мозък; с опит в краниалната неврохирургия с най-модерни технологии – невронавигация , ендоскопски и ехографски асистирани оперативни интервенции.  Специализирал мини инвазивна спинална неврохирургия и озонотерапия в Тревизо Италия.

На 7 септември от 16:00ч започват консултациите при Д-р Г.Петров!

 

 

ЗАПИШЕТЕ ЧАС СЕГА!

Д-р Емануил Найденов е един от най-добрите родни неврохирурзи, получил международно признание за разработка на лечение на злокачествени мозъчни тумори. С професионални интереси в сферата на невроонкологията, дегенеративните заболявания на гръбначния стълб, заболяванията на периферните нерви и хирургия на болката. От 2004г. насам е неврохирург-ординатор в УМБАЛ „Св.Иван Рилски“.

 

На 27 септември от 15:00ч започват консултациите при Д-р Е.Найденов!

 

Нов център Образна диагностика Младост 3 - 25то ДКЦ
This is default text for notification bar